Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων

 

Ηλεκτρολογικές εργασίες ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΕΡΗΣ

 


 
Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Κιτσόπουλος - Τσαμπουνιέρης στο Νέο Ηράκλειο χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις για όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες συντήρησης και επισκευής που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, σας παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση φροντίζοντας πάντοτε για την ικανοποίηση σας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σαν ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων:
 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκευή και αντικατάσταση αερόσακων
 
 
 
 
Οι αερόσακοι πλέον υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα ως ένα από τα σημαντικόετρα μέτρα ασφαλείας. Συμβάλουν στην προστασία των επιβατών και ενεργοποιούνται με την βοήθεια ειδικών αισθητήρων από τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Το Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΕΡΗΣ διαθέτει όλα τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία και μέσα που χρειάζονται για τον έλεγχο των αερόσακων του αυτοκινήτου σας και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση απαιτείται.
 
 
 
 
 
Επισκευή και αντικατάσταση δυναμό και μίζας
 
 
 
 
Το δυναμό και η μίζα είναι από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου. Το δυναμό είναι υπεύθυνο για την μετατροπή της μηχανικής ενέργειας που παράγει ο κινητήρας μας σε ηλεκτρική ώστε να φορτίζεται η μπαταρία μας και να τροφοδοτούνται με ρεύμα όλα τα σημεία του οχήματος που έχουν ηλεκτρική κατανάλωση. Η μίζα έχει ακριβώς την αντίστροφη λειτουργία καθώς χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια που λαμβάνει από την μπαταρία και την μετατρέπει σε μηχανική, θέτοντας τον κινητήρα μας σε λειτουργία. Η σωστή συντήρηση του δυναμό και της μίζας αυξάνουν τον κύκλο ζωής τους για αυτό και είναι σημαντικό να ελέγχονται τακτικά.
 
 
 
 
 
Άλλες ηλεκτρολογικές εργασίες εκτός από αερόσακους, το δυναμό και τη μίζα είναι:
 
 
 
 
  • Μπαταρία αυτοκινήτου
  • Λάμπες
  • Ηλεκτρικά παράθυρα
  • Ηλεκτρικές κλειδαριές